top of page

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapien.

Først foretages en undersøgelse og diagnosticering, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en grundbehandling.

Derefter efterbehandles via stimulering af punkter, som er kombineret ud fra orientalsk medicins grundprincipper, antikke indianske behandlingsformer, meridianteorien, sammenfattet med neuro-anatomiske observationer samt viden om det centrale nervesystem.

Med denne metode er det muligt at analysere grunden til ubalance af organisk, kemisk, fysisk eller emotionel karakter, der ligger til grund for en sygdom eller lidelse, samt behandle symptomerne med en naturlig og holistisk behandlingsteknik.

 

Ved stimulering af neurologiske punkter og akupunkturpunkter i ansigt og kranie sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen, hvor neurotransmitterne oplades og sendes videre til kroppens organer. Herved reguleres den kemiske proces og blodkredsløbet. Også den psykiske balance reguleres.

Ansigtszoneterapi er effektiv mod:

  • de samme lidelser som ved fodzoneterapi

  • symptomer af organisk, kemisk og muskulær karakter

  • emotionelle problemer

  • søvnløshed

  • barnløshed

  • seksuelle forstyrrelser

Ansigtszoneterapi har også en rekonstruerende og opstrammende virkning og egner sig derfor udmærket til behandling af rynker og andre påvirkninger af ansigtsvæv og hud.

På grundlag af 15 års terapeutisk arbejde, med handicappede patienter i Argentina, har denne terapiform også opnået anerkendelse på internationalt niveau. Metoden er desuden blevet afprøvet i et projekt på genoptræningscenteret for senhjerneskader Kurhuset Filadelfia i Danmark med gode resultater.

bottom of page