top of page

Barn- og babyzoneterapi

Babyzoneterapi eller zoneterapi til babyer er en nænsom behandlingsform, hvor jeg med mine hænder blidt trykker babyen under og på fødderne. Babyer nyder at få zoneterapi, fordi det er ren afslapning for dem. Men selv om jeg ved dette, så gør jeg meget for at sikre mig, at det bliver en god oplevelse for både baby og forældre, for det er ikke alle babyer, der ligger og pludrer af begejstring, mens det står på – det varierer.

 

Før du ringer eller skriver til mig, har du måske gjort dig nogle tanker? Det ved jeg, mange gør, og derfor svarer jeg her på nogle af de mere typiske spørgsmål, jeg får:

Hvorfor vælge zoneterapi til din baby?

  • Zoneterapi er en naturlig og afslappende behandlingsform, hvor jeg med mine hænder gør en stor forskel for mange babyer og deres familier.

  • Zoneterapi styrker kroppen på en blid og nænsom måde og øger din babys sundhed og velvære. Du vil ofte se god effekt efter tre til fem behandlinger – nogle gange hurtigere.

  • Babyer nyder at få zoneterapi, og mange forældre siger, at det var zoneterapien, der gjorde forskellen, for at deres baby kom tilbage i trivsel – og dermed at hele familien fik det bedre. For når baby har det godt, så har familien det godt.

Hvad bøvler babyerne typisk med, hvis de skal have zoneterapi?

Babyzoneterapi er en naturlig og afslappende behandlingsform, som på en nænsom måde styrker kroppen og giver øget sundhed og velvære. De babyer og mindre børn, jeg behandler, bøvler typisk med:

  • Mavekneb

  • Søvnproblemer

  • Forstoppelse

  • Uro – generelt

  • Kolik

  • øreproblemer

Hvordan foregår en behandling?
Babyen ligger på skødet af mor eller far på briksen eller også alene på briksen, og jeg sidder/står overfor. I starten holder jeg bare på fødderne, så din baby vænner sig til mine hænder.

En typisk behandling starter med jeg holder om fødderne. Derefter går jeg i gang med behandlingen, hvor jeg starter med at give lidt masage på mave, ryg og ben. Derefter trykker jeg blidt babyen under fødderne.

Nogle babyer er stille og rolige under behandlingen, sover måske ligefrem, mens andre græder lidt undervejs. Begge dele er normalt. Det samme er det, at nogle babyer fylder bleen under behandlingen eller bliver kede af det, fordi de bliver tørstige eller sultne – også selvom de lige har spist, kort forinden vi gik i gang. Vær dog opmærksom på, at baby ikke må have spist 30 min. før behandlingen.

Baby får blid zoneterapi
bottom of page