top of page
badge2.png

Umahro certificeret sundhedsrådgiver 

Tågen ruller ind over Nordlandet_edited.

"Gentagelse, gentagelse og atter gentagelse, det er det, der giver den store effekt over tid. Så lav din tredje ændring, klap dig selv på skulderen, og vær stolt over alt det, du gør for dig selv.

Hvad betyder det at være Umahro certificeret sundhedsrådgiver? 

 

En sundheds rådgiver er en der gerne vil hjælpe mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstresning, livsstils ændringer og andre sunde tiltag. 

For næsten uanset hvilken ubalance, symptom, eller sygdom man er mærket af, så vil det gøre en stor forandring og forskel - hvis man helt overordnet spiser og lever så sundt som man kan, jo større er sandsynligheden for at man kan blive symptomfri og måske helt blive rask igen.

Jeg har  lært og lærer stadigvæk hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til for at fremme sundheden hos mine klienter på en måde der virker og som de faktisk kan gennemføre.  

Og hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstresning.

Hvad kan jeg gøre for dig: 

 

Jeg rådgiver og vejleder dig indenfor de såkaldte K.R.A.M.S.S. faktorer,  Kost, Rygning, Alkohol, Motion og bevægelse, Søvn og Stress. Disse faktorer spiller alle en stor rolle i forhold til din generelle sundhed og velbefindende. 

Du kommer til at lære alle de grundlæggende faktorer i en sund livsstil – hvilken kost du skal spise, hvordan og hvordan du dyrker motion eller bevæger dig, da det kan have en stor betydning for din sundhed. Hvordan manglende søvn og for meget stress påvirker kroppen, og hvad du selv kan gøre for at din krop er i balance, samt hvordan du holder motivationen oppe. 

Indledende samtale. (personlig/skype/FC)

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål eller for at få afklaret et evt. samarbejde lidt mere. 

Konsultation(1,5 time personlig/skype/fc). 950,-

Vi gennemgår din generelle sundhed ved at du udfylder helbreds historie -og din mad-dagbog som tilsendes inden.

 • Vejledning i hvordan du kan optimere din kost, for at nå dine mål.

 • Vejledning  i forhold til dine vaner, din motivation, din livsstil og dit MÅL – og vejen dertil.

 • Krops analyse – kropsammensætning og vægt.

Sådan foregår den første konsultation:

​​

Forberedelse til første konsultation:

For at sikre en effektiv og målrettet indsats er det vigtigt at jeg kender udgangspunktet for din sundhedstilstand forud for den første konsultation. Du skal derfor lave noget forberedelse ved at udfylde din helbredshistorie og en 3 dages kostdagbog. Nyere blodprøvesvar eller anden relevant helbredshistorik vil også være en fordel.

Det er vigtigt at du i denne proces er både grundig og ærlig - det giver mig de bedste forudsætninger for at tilrettelægge dit forløb så præcist som muligt. 

Du sender dine dokumenter (helbredshistorie, kostdagbog, blodprøvesvar, m.m.)  48 timer inden din konsultation, så jeg har mulighed for at forberede mig.

Ved den indledende konsultation får vi ud fra din nuværende sundhedstilstand afdækket alle de parametre, som skal danne grundlag for de ændringer der skal foretages. Vi gennemgår dine nuværende kost- og motionsvaner, ser på udfordringer og barrierer og ikke mindst dine muligheder for at komme i mål, og vi lægger en plan udfra dine ønsker, mål og præferencer.

Den efterfølgende tid.

Der er forskel på hvor lang tid det tager for at nå sit mål - det kommer helt an på udgangspunktet. Det kan forventes at det kan tage op til 3 månederfor - og nogen gange længere, for både krop og sind at respondere på de ændringer man laver. Forandringer og at ændre vaner tager tid og kræver tålmodighed. 

Opfølgende samtale (45 minutter personlig/skype/fc). 575,-

 • Hvordan er det gået siden sidst?

 • Mål og vejning

 • Hvordan går det i forhold til dit mål?

 • Spørgsmål afklares

 • Hvad er det næste skridt?

Mini forløb (3 konsultationer personlig/skype/fc) 1950,-

 • 1 ½ time opstartsmøde med kropsanalyse.

 • 2 efterfølgende konsultationer á 45 minutter

 • Analyse af din nuværende kost

 • Coaching i forhold til dine vaner, din motivation, din livsstil og dit MÅL – og vejen dertil

 • Gennemgang af kostprincipper

 • Kropsanalyse – kropsammensætning og vægt

 • Resultater måles og analyseres

 • SMS og mail med spørgsmål under hele forløbet

 • Alle de redskaber du skal bruge, for at få en sundere livsstil, samt et sundt vægttab.

 • Støtte og guide igennem hele forløbet.

 • Vi gennemgår din generelle sundhed og din mad-dagbog som tilsendes inden. Vi gennemgår samtidig også relevante kostprincipper der præcis passer på dit behov og ligger en plan for hvorledes du på bedst mulig vis kan nå dine mål. Sammen finder vi den helt rette vej som passer til dig, dine ønsker og mål om en sundere livsstil. I  forløbet arbejdes der med de synlige samt bagvedliggende udfordringer og forhindringer.

Hvad kan du forvente af mig?

Mit fokus ligger i basal sundhed - altså de ændringer du med min hjælp selv kan foretage indenfor kost, motion og bevægelse, rygestop, et mindre alkoholforbrug, optimering af din søvn, og reducering af stress.

Jeg tager udgangspunkt i din nuværende sundhedstilstand, og arbejder ud fra dette. Du vil få mit ærlige bud på hvilke ændringer jeg mener vil være de rigtige for netop din krop.

Får du brug for yderligere rådgivning kan du til enhver tid booke en opfølgende konsultation hvor vi fokuserer på, at justere på de tiltag der der er blevet gjort.

Studietid#umahro#sundhedsrådgiveruddanne
bottom of page