top of page

Testimonials

 

Kan klart anbefale Zoma! Jeg har en datter på 12 år som lider voldsomt af menestrutionsmerter! Efter bare én behandling hos Zoma lindrede der rigtig rigtig meget, og min "lille" pige kan nu holde ud at være til i de dage på måneden! Vil helt klart følge op på behandlingerne, så hun i fremtiden vil være væsentligt smertelindret! Tak til Zoma (ikke mindst fra min datter! :-))!

Brian Vesterlund, far til Theresa 12 år.

 

 

Jeg har i mange år døjet med hævede ankler og ben. Jeg har nu fået behandlinger hos Carina i et par måneder med vacuum terapi og zoneterapi. Det har hjulpet helt fantastisk - mine ødemer er stort set væk!  Og en sidegevinst - jeg døjer ikke mere med voldsomme hedeture pga. overgangsalder. Behandlinger hos Carina kan klart anbefales. 

Jette Aamand

”ZOMA kan helt klart anbefales. Jeg tog en ugentlig behandling for at se om det ville hjælpe mod mit tinnitus. I mellemtiden blev jeg kureret for mit tilbagevendende inflammation i foden. Min tinnitus kom kortvarigt helt væk, men efter at jeg flyttede til dk og ikke har fået behandling er den der igen. Jeg vil bare udtrykke min taknemlighed for de gode timer jeg har fået."

Aputsiaq Davidsen


 

”Jeg har haft problemer med nakken, og efter et par behandlinger har jeg fået normal nakke uden smerter, og andre små skavanker fik hun også klaret. Kan varmt anbefale Zoma. Jeg har selv været en af de skeptiske men er blevet omvendt."

Trine Arnskov


 

”Tak søde Carina. Jeg blev behandlet mod psoriasis, KOL, parfumeintolerans og jeg havde væsentlig forbedring både i psoriasis og KOL. Faktisk reducerede jeg min ene inhalator fra 2 gange daglig til 1 gang. Min parfumeintolerans blev bedre og jeg tålte at blive mere udsat inden jeg blev syg af det. Psoriasis blev væsentlig bedre og var i ro i en lang periode efter behandling og i tilgift havde jeg en frossen skulder ved behandlings start, og det boostede helt vildt helingen af denne."

Knus fra Hanne


 

”Jeg holder meget af zoneterapi. Mine hedeture forsvandt, jeg får ro i mit hoved og større overskud til en dagligdag, hvor jeg ofte har mange bolde i luften af gangen. Ydermere gør jævnlig zoneterapi, at jeg generelt får mere lyst til at spise sundt og være mere aktiv.Terapisten J får mig til at slappe af og ved hvornår jeg forsvinder ind i en kube og bare nyder behandlingen, og hvornår det er dejligt at sludre. Alt i alt en meget skøn oplevelse hver gang.Det er ligeledes helt fantastisk hvor meget en zoneterapeut kan føle sig frem til gennem ens fødder. Virkelig en wauw oplevelse."

HHE Marianne Holdgaard


 

”Helt sikkert et anbefalelsesrigt sted hvis man skulle bruge en utrolig god og meget dygtig zoneterapeut, så gør det jo heller ik' noget at Carina Marie Bøttger er det sødeste og dejligste menneske oveni købet

hvilken fornøjelse at blive behandlet i trygge hænder."

Ivalo Hammeken Schultz


 

”Kære Carina, tusind tak” for dejlig zoneterapi og healing, det var lige hvad jeg trængte til min allergireaktion. Kommer helt sikkert igen og glæder mig allerede. Det er service i topklasse og dygtighed på højt niveau.

Du har reddet min dag. Tusind tak! ♡♡♡"

Annie Busk Lennert


 

”Zoneterapi - det bedste valg for mig.

Hverdagen bringer mange gode og udfordrende oplevelser. Dagens mange gøremål privat og på arbejde kan få mig til at miste pusten, få mig til at stresse rundt og helt overse "mit indre jeg".Derfor under jeg mig selv jævnligt 1 times zoneterapi hos ZOMA, fordi:

• det giver mig ro i sjælen

• det giver mig energi i kroppen

• det giver mig styrke til at finde "mit indre jeg"

• velvære ved zoneterapi sker her og nu, når jeg har behov for det.

Carina, jeg er dig yderst taknemmelig for at give mig mulighed for det

bedste valg med zoneterapi :)"

Kærlig hilsen Kattie Egede


 

”En virkelig dejlig oplevelse."

Nivi Thomassen Olsen


 

”ZOMA er zoneterapi der vil noget - det er alle pengene værd. Hvis du har ondt i leddene, overgangsalder, ørepine, hovedpine, ondt i maven, nakken ... ja, alt - så er zoneterapi utrolig godt.

Kan varmt anbefales - det er guld for kroppen!"

Lis Stender


 

” TAK⭐️ <stjerne> har fået fantastisk zoneterapi <5 stjerner>❤️❤️❤️. Total velvære."

Ursula Reiding


 

” Total afslappende ! Og ja man bliver afhængig af det."

Linda Hegelund


 

”Super godt, kan kun sige at du får bugt med de problemstillinger jeg er kommet med – såsom stress – spændinger i kæben, smerter i skulder, lænd og hofte m.v. Jeg er mega tilfreds."

Susanne Flach


 

” Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Zoma, Carina Marie er en sød og dygtig behandler. Jeg har haft god effekt af hendes behandlinger. Hun er ved at videre uddanne sig som muskulær zoneterapeut, og jeg har den fornøjelse af at være prøveklud.

Og jeg synes det har hjulpet på mine smerter."

Gitte Pannach


 

”Behandling med vacuum terapi :Efter kun få behandlinger bemærkede jeg en tydeligt effekt, idet ødemer i fødderne var væk. Ydereligere bemærkede jeg en bedring i smerterne i hænderne som stort set er væk, og mit syn er blevet bedre,

det er slut med at skifte mellem at tage briller af og på når jeg syr."

Hanne Leander


 

”Carina Marie er en yderst dygtig zoneterapeut, hun arbejder professionelt. Hun arbejder målrettet med de skavanker jeg kommer med. Bl.a. har jeg i længere tid døjet meden tennisalbue som hun arbejder på. Hele atmosfæren i hendes klnik er varm og behagelig – ligesom Carina selv. Der er en afslappethed og imødekommenhed på hendes klinik ud over det sædvanlige.

Jeg kan kun anbefale Zoma til alle som ønsker en fantastisk behandling."

Mette Ernst


 

”Behandling med vacuum Terapi og manuel zoneterapi: Dine behandlinger har hjulpet mig meget, hvilket jeg er rigtig glad for.

Min psoriasis er ikke så voldsomt i udbrud, når jeg får behandlinger, og mit tarmsystem har ligeledes fået det meget bedre.

Når jeg får behandling med støvlerne, kan jeg mærke hvordan hele min krop afstresser."

Lisbeth Deuluran


 

” Min datter på 9 mdr har aldrig sovet ordenligt siden hun blev født, bland andet pga hendes øre, men efter kun en behandling sov hun næsten igennem, vågner nu kun 1 gang om natten hun skal til endnu en behandling på onsdag, så der jeg spændt på hvordan det kommer til at gå! Men anbefaler helt klart til jer der også har små tumlinger der ikke sover så godt❤️"

Tina Abildgaard

bottom of page