top of page
badge2.png

Behandlinger

Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver

Sundhedsrådgiverkonsultation:

I en sundhedsrådgiver-konsultation vil jeg som Umahro-certificerede sundhedsrådgiver hjælpe dig til mere sundhed og vitalitet. Midlerne er kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, og ændring af miljøet omkring dig - de 6 faktorer, der har allerstørst indvirkning på din sundhed.

Selve konsultationen:

I en sundhedsrådgiver-konsultation taler vi om din sundhedstilstand og dit mål for fremtiden. Med udgangspunkt i hele din helbredsjournal (dvs. fra du blev født til nu) og en maddagbog ser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på din sundhedstilstand og evt. holder dig tilbage fra at opnå den vitalitet du ønsker. Derefter lægger jeg  sammen med dig en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig.

Konsultationen varer 90 minutter.

Zomaterapi / zoneterapi og sundhedsrådgivning

Vacuflex terapi og individuel sundhedrådgivning. 

Der tilbydes her en kombination af sundhedsrådgivning og behandling med vacuflex terapi behandlinger, som kan forstærke og forbedre sundhedstilstanden hos den enkelte klient.

Vi vil starte med en sundhedsrådgivning (se under certificeret sundhedsrådgivning.) og derefter vil vi aftale og påbegynde behandlinger med vacuflex terapi og aftale under forløbet hvor mange behandlinger der skal til.

Zoneterapi

ZONETERAPI ER GODT FOR ALLE

- Både for krop og sjæl

Zoneterapi styrker balance i krop og psyke

Zoneterapi kan forbedre din almene sundhedstilstand

Zoneterapi kan lindre

Zoneterapi er effektiv som behandling af en række lidelser

Zoneterapi bygger på et helhedssyn på dig og dit helbred

Vacuflex terapi

Vacuflex terapi kombinerer to af verdens ældste og virkningsfulde holistiske behandlingsmetoder, nemlig zoneterapi og meridianbehandling, i én behandling og maksimerer dermed kroppens eget selvhelbredende potentiale.

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapien.

Ved stimulering af neurologiske punkter og akupunkturpunkter i ansigt og kranie sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen, hvor neurotransmitterne oplades og sendes videre til kroppens organer. Herved reguleres den kemiske proces og blodkredsløbet. Også den psykiske balance reguleres.

Øreakupunktur

Øreakupunktur er for dig, der gerne vil f.eks. regulere din appetit eller stoppe med at ryge. Der kan være tale om flere behandlinger i forbindelse med rygestop og appetit reguleringen.

Barn- og babyzoneterapi

Barn- og babyzoneterapi er blid zoneterapi...

Zoneterapi til babyer er en nænsom behandlingsform, hvor jeg med mine hænder blidt trykker babyen under og på fødderne. Babyer nyder at få zoneterapi, fordi det er ren afslapning for dem.

Det samme gælder for barnet som får lidt længere behandling end den lille baby.

Please reload

bottom of page